Parringstur til Frankrike

I mai dro Hallgeir Bergh og jeg til Syd Frankrike og kennel Des Plaines de Septimanie for å parre en av Hallgeir tisper Sara. Han hadde valgt ut en flott godt jaktprøvepremiert hannhund, CHCS TR Cyrius Des Plaines De Septimanie. Eierne av kennelen er ganske ny men har likevel fått et godt rykte med passe store, men korte typeriktige bretoner. Familien Delphine og Fabien Roques var veldig hyggelige og tok godt imot oss. De snakket ikke engelsk men vi greide likevel å føre en samtale selv om det var vanskelig å finne riktig ord og uttrykk. 2 år fransk på gymnaset går bra å forstå men vanskelig å føre samtale med. Parringen gikk utrolig greit.IMG_0007IMG_0013IMG_0002

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s