Heras valp

13.11 nedkom Hera etter keisersnitt med en valp pluss en som var dødfødt. Begge tisper med halvkort hale. Huldra skal valpen hete da den var litt mystisk. Viste seg ikke på ultralydbildene så jeg hadde egentlig avskrevet kullet etter HeraxGuio. Men her er den lille. 1 mnd nå.IMG_0003 (4) Hera forlot oss i vinter grunnet avrevet korsbånd, så huldra lever videre i beste forstand. En tøff liten unghund nå på 7 mnd. Enebarn og litt bortskjemt.IMG_0013 IMG_0018

IMG_0001 (3)

IMG_0001 (5)

IMG_0002

IMG_0003 (5)

IMG_0007 (4)6 mnd

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Heras valp

  1. jamo56 sier:

    Huldra knuste ene bakfoten i ankelleddet i en kollisjon med en stolpe. Skaden viste seg å være umulig å gjøre noe med så dommen fra veterinærhøgskolen var at operasjon ikke var mulig. Derfor gikk hun bort sommeren 2013. Et stort tap da hun hadde et stort potensiale som jakt og prøvehund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s