Vår og sommer 2010

Vår og sommer så langt har vært en aktiv periode. Tysklandstur til fam. Eissing og deltagelse i Tysk Breton klubbs utstilling i mai. Halsnestreff og Romerike fuglehundklubbs utstilling på Hvaltjern. Så en tur til Millau på Fransk Breton Klubbs utstilling, sammen med Hallgeir Bergh. Opp i det hele solgt svigermors hus i Bærum. Tømme huset for møbler m.m. Når blir det ferie for pensjonistene??


Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Vår og sommer 2010

  1. Jan Henrik sier:

    Øverste bildet viser Kenneth med Dirk på utstillingen i Tyskland. Videre er det tispeklassen i Millau som ble vunnet av Pigenette, andre hund fra venstre. Til sist vinner av utstillingen BIS St Lubin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s