Valper på Demye.

Demye parred seg med Gert 28. og 29. februar. Dette var første gang Gert er benyttet i avlen så han hadde behov for litt hjelp første gangen, derfor dro vi til Gitte Bergh i Skiptvet og fikk hjelp. Hun har lang erfaring med hundeoppdrett. Det tok litt tid, men Gert fant ut av det. Neste dag var han fullbefaren. Uka etter fikk han besøk av Fantine, en tispe etter Cocco til Lars Farnes. Dette gikk også bra. Bente og jeg dro med Color Fantasi til Kiel 11. mars og leverte Gert tilbake til  familien Niedermeyer som kom på kaia i Kiel. En fantastisk avballansert og rolig, lydig hund. Valper ventes rundt slutten av april og leveringsklare 7-8 uker senere.

IMG_0068IMG_0083

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s