Sommer på hytta.

Digital Camera Digital Camera Digital Camera Digital CameraÅrets hytteferie varte i ca 1 mnd. Startet med grått og regn men siste tre ukene hadde vi fantastisk sommervær. I år kom båtene på vannet og fisken var stort sett meget bitevillig. Besøk fra Bergen av Cathrine og Magne med barnebarna Henrik, Kristian og Ingrid Kornelia. Kristian fikk sin første fisk på stang og var veldig kry. Siste helga fikk vi besøk av Elisabeth og Stian.

Årets prosjekt var ny vask på vaskerommet, men først måtte det males. Skapet til vasken viste seg var skadet i forsendelsen så her ble det reklamasjon noe som forsinket prosjektet med 14. dager. Men nå fungerer alt som det skal. Vi avsluttet ferien med å se musikkspillet «Elden» som blir spillt i slagghaugene på Røros og handler om Svenskenes forsøk på å erobre Trondheim med 10000 mann, men som takket være den svenske generalen Arnfeldt kom ut for et forrykende uvær i Sylene. 3000 mann døde på denne lite ærefulle retretten. Krigen ble oppgitt da Karl den 12 ble skutt på Fredriksten Festning i Halden. Da var det slutten på Sverige som stormakt.

Harrmiddag

Harrmiddag

Huldra i farta

Huldra i farta

Magne spiller kort med Kristian og Ingrid Kornelia

Magne spiller kort med Kristian og Ingrid Kornelia

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s