Kennel Opphaugen / Collin Consult

Logo Collin Consulthttps://jamo56.files.wordpress.com/2010/02/kennelopphaugenlogo.jpg?w=125

Her finner du nyheter og informasjon om KENNEL OPPHAUGEN og glimt fra jakt og andre aktiviteter, samt om mitt firma COLLIN CONSULT. Følg med!!

Collin consult er et lite firma som jeg har startet for å kunne påta meg oppdrag som å arrangere kurs.  Påtar meg også konsulentvirksomhet innen organisasjon og ledelse av mindre og større bedrifter. Har ferdig flere foredrag med lysbildeshow om hage og hageplanter. Spesielt interessert i roser og rodhodendron.

Kurs

Jegerprøvekurs samt utdanning av nye jegerprøveinstruktører i samarbeid med NJFF og godkjente kursarrangører.

Kurs i organisasjon og ledelse med spesiell vekt på teamarbeid, kreativitet og utvikling av de menneskelige ressursene i bedrifter. Coaching inngår som en viktig del her

Coaching.

Jeg  bistår med personlig coaching når du har behov for en kursendring i forhold til egen livs-og jobbsituasjon. Få mest mulig ut av egne evner og talent! Ambisjoner og potensiale må fram i dagen gjennom personlig veiledning. Har over 30 års erfaring fra lederstillinger i det offentlige.

Med egenerfaring fra coaching i toppidrett, og da spesielt skihopping, kan jeg påta meg oppdrag også innen idrett. Talentutvikling av yngre utøvere som har klare mål om å nå langt i enkelte idretter er spesielt viktig.

Hagearbeid

Kan bistå med konsulenthjelp i planlegging og plantevalg. Har egen demo- hage som en kan avtale besøk i. Holder også lysbildeforedrag om planlegging og oppbygging av en hage, samt valg av planter.

Breton oppdrett

Driver oppdrett av l’epagneul Breton. Den minste av de stående fuglehundene. Fransk stående fuglehund med masse jaktlyst, men også en glimrende familiehund. Ca 1 kull i året. I 2011 var jeg hovedansvarlig for å utarbeide et rasekompendium for Breton. Kompendiet er først og fremst myntet på eksteriørdommere, men inneholder mye stoff for alle som er interessert i denne hunderasen. Bl. a. historikk, Fransk Bretonklubbs synspunkter på rasens utvikling m.m. les kompendiet her:

Rasekompendium jan 2011 siste

Ta kontakt forespørsel og priser: 0047 48866147 eller e-post janhmons@start.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s