Vinteraktiviteter

Vinteren har vært tøff her på Bjørkelangen med snø fra slutten av november og fortsatt snø og kulde i slutten av februar. Nå har vi ca 1 m snø på flatmark, fine skiløyper som har vært flittig brukt når det ikke har vært for kaldt. I januar hadde vi 27 minus på det kaldeste men ellers har det holdt seg rundt minus 10. Hundene koser seg på tur selv om det nok svir litt i den kalde snøen av og til. I begynnelsen av februar fikk vi besøk av Bolko fra tyskland som forhåpentlig vis skal bli pappa til valper her. Bolko er halvbror til Demye. Her er noen bilder fra vinteraktiviteter.

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s