Rypejakta på Røros

Hadde 14 fine dager på Røros i år. Bente var med på jakta for første gang. varer kanskje ikke så lenge før hun tar jegerprøven?Startet opp i mitt gamle terreng i Fjølburøsta og Femundsåsen første 7 dagene fra 10. september til 17.  kan ikke si det var bra med ryper, med små kull og de var ikke helt lett å finne. Mange lå langt nede i furuskogen. Men Hera og Demye fungerte bra så vi fant endel og det ble noen i sekken hver dag. Noe lemen her men ikke så mye som der vi jaktet i Feragen. Der krydde det av Lemen og var betydelig mindre ryper. Virket som de hadde flokket seg. Snakket med endel andre jegere der og de beklaget bestanden, som aldri hadde vært så dårlig i Feragen.

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s