Hera har vært på NKK utstilling i Vikingskipet

På NKKs store utstilling i Vikingskipet på Hamar var 5400 hunder av alle raser påmeldt. 9 Breton stillte på fredagen. Det var Tjekkisk dommer. Hera gjorde det bra og ble BIR.Best i Rasen, men nådde ikke opp i gruppe 7. Der var det en Irsksetter av show typen som vant. Hera kan nå smykke seg med tittelen Norsk Vinner 08. Flott var det også at Hot Chilli fikk 1. AK og derved kan få elitehund status samt er på god vei til sitt championat.
proff foto hera
DSC01354DSC01361DSC01363002004011018023038Bilder fra Vikingskipet: 1 Alf og eier Kjelsrud. Morten Johnsen ivrig tilskuer
2. Fra dommerbordet. Dommer Libuse Ubrova Tjekkia i orenge. 3. Hera ble Norsk vinner, BIR og fikk CACIT. 4. Hera var i form og viste seg fra sin beste side. 5. Mye spennende i vikingskipet. 6. En ung Bretoneier med nykjøpt valp. 7. Hallgeir Bergh viste fram Vanity Judell. 8. Alf burde vunnet og blitt BIM, men der var dommeren bortreist! 9. Pokal, rosett og sløyfer til Hera. Foto: JHM og Anne Lise Vedeler.

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s