Så ble det 5 valper

natt til torsdag 21. februar nedkom Decorum hera med 6 valper. Alle var hannkjønn. Merkelig for det er skjeldent at det ikke er litt mer fordeling på kjønn. men uansett alle virker velskapte og fødselen gikk veldig greit. Stor stas for Henrik (6) som var vakt for de tre første valpene. første kom den 20 ca kl. 23 og siste ca kl 0200 den 21. Fire av valpene hadde naturlig kort hale. 4 var sort og hvit og 2 orange og hvit. Hera ordnet alt selv. det var unødvendig å hjelpe med navlestreng m.m. Nå spiser og sover de og virker svært fornøyde. Desverre var den orange og vite med lang hale noe svak og etter et døgn ville den ikke være med lenger. Men de 5 andre er friske og rake. Slikt kan skje. Vanskelig å spekulere i årsaken. Kullet er annonsert diverse steder men foreløpig er det bare 4 som har tinget på. Noen er kanskje litt i tvil da de hadde ønsket seg tispe. Men jeg vil nå hevde at min erfaring er at hannhundene er bedre jegere. Så skal du ha deg en god jakthund ta kontakt. Far Hot Chilli er jo etter noen av europas beste jaktlinjer. Far til Hot er R’vampir  som er to ganger Europamester.                                                Valper 013Valper 018Valper 6 timer IIValper 6 timervalper 3 dager gamle 001valper 3 dager gamle 002valper 3 dager gamle 003valper 3 dager gamle 004valper 3 dager gamle 007valper 3 dager gamle 008

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s