Oppussing av hybelleiligheten

Nå laver den første snøen ned ute, så tid for litt hjemmesysler. Prosjekt oppussing. Stian hadde endel panelplater til overs etter husbygging. Nok til hybelen. Nye takplater ble innkjøpt. Nå gjennstår bare listing så har vi fått et nytt rom. Fint å ha i julen når vi får gjester.Oppussing av hybelen nov-07 001Oppussing av hybelen nov-07 002Oppussing av hybelen nov-07 003Oppussing av hybelen nov-07 004Oppussing av hybelen nov-07 005Oppussing av hybelen nov-07 006Oppussing av hybelen nov-07 008Oppussing av hybelen nov-07 009Oppussing av hybelen nov-07 010Oppussing av hybelen nov-07 011

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s