Påske på Røros 2007

Mye sol men også mye vind gjorde påsken i år noe tvilsom for Elisabeth, Stian, bente og meg. Skikkelig stiv kuling i fjellet med minusgrader var ikke det beste, men innimellom kunne vi kose oss i hytteveggen. Vi besøkte fam. Johnsen i Feragen og hilste på Kera. Nydelig tispe på 5 mnd. Veldig svart. Tror ikke jeg har sett en så mørk Breton. Først hadde jeg bursdag 4. april. Skal ikke nevne alderen. 5. april var det Elisabeths tur. 24 år. På grunn av ryggen ble det lite skigåing på meg, men en tur på Skjevtjønna for pilking etter stor abbor! Vi må ha fått vannets tre minste. Da vi kom hjem til Bjørkelangen hadde det snødd 5 cm . Da vi dro blomstret hvitveis og krokkusen.

Om jamo56

Hunting with L'Epagneul Breton, gardening, coaching, management
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s